Despre noi

 

Firma noastra a fost infiintata din dorinta de a propune pe piata de profil un pachet de servicii civile si industriale extinse, calitative si transparente.


 

Noi facem
totul
din pasiune


De-a lungul timpului am acumulat experienta, am initiat si dezvoltat numeroase parteneriate cu furnizori si clienti. Parteneriatele solide cu furnizorii ne permit sa va oferim preturi imbatabile si produse de calitate superioara.
Feedback-ul excelent primit din partea clientilor cu care am colaborat reprezinta resortul care ne determina sa continuam sa oferim servicii de calitate ireprosabila. Fiecare proiect este important pentru noi. Si cu fiecare noua lucrare executata ne propunem sa consolidam relatii fructuoase de tip castig - castig cu toti colaboratorii nostri - persoane fizice, firme si dezvoltatori de proiecte imobiliare sau alte amenajari complexe.

Cum lucram?

Firma noastra de constructii imbina expertiza tehnica si maiestria de inalta finete cu viziunea dumneavoastra. Lucram la standarde inalte si va oferim preturi accesibile pentru ca proiectele dumneavoastra sa se concretizeze, oricat de indraznete ar fi.
Echipa noastra este formata din oameni dedicati, profesionisti bine instruiti, pregatiti sa faca fata unor provocari unice. Intelegem ca nu exista doua proiecte similare, motiv pentru care ne propunem de fiecare data sa ne apropiem cat mai mult de cerintele clientilor pentru a cunoaste viziunea pe care acestia o au vis-a-vis de rezultatul final dorit.


Facem cunostinta cu clientii nostri aflati in diferite stadii ale procesului de constructie sau reabilitare si de fiecare data reusim sa finalizam cererile la standarde inalte de calitate si in timp util. Pentru unii, casa pe care si-o doresc constituie un vis indepartat in timp ce altii au deja planuri marete cu ansambluri de locuinte rezidentiale. Indiferent de punctul in care va aflati in acest proces de implementare a lucrarilor, ne straduim sa va cunoastem. Lucram impreuna cu dumneavoastra pe parcursul intregului proiect pentru a ne asigura ca la final obtineti exact ceea ce doriti.
Acordam o atentie deosebita calitatii constructiilor realizate - folosim materiale durabile si calitative, forta de munca bine pregatita si servicii extinse. Pe tot parcursul intregului proiect suntem transparenti si meticulosi. Credem ca planificarea este o etapa importanta premergatoare procedurilor de executie care va ajuta sa economisiti bani si timp. Cu siguranta va doriti un proiect finalizat in cele mai bune conditii si in cele mai mici detalii.

Ce servicii va oferim?

Construim case personalizate, la rosu si la cheie, consolidam si reabilitam imobile de diferite dimensiuni, renovam locuinte si spatii comerciale. Niciunul din aceste domenii nu ne este strain. Firma noastra este considerata unul din cei mai de incredere constructori din regiunea Alba Iulia - Sibiu.
35928-200

1. Constructii civile si industriale

La cerere construim de la zero case la rosu ori la cheie. Ne adresam persoanelor fizice, dar si firmelor dezvoltatoare de proiecte rezidentiale. In acelasi timp avem expertiza tehnica pentru reabilitatea imobilelor si spatiilor comerciale degradate sau care necesita lucrari ample de modernizare si consolidare.
5853-200

2. Amenajari exterioare.

In domeniul amenajarilor exterioare realizam pavaje si trotuare din piatra naturala, garduri din diferite materiale (inclusiv piatra si lemn) si hidroizolatii. In plus ne puteti contacta pentru amenajari piscine exterioare si iazuri decorative, mulaj pe piatra naturala, constructii de gratare outdoor sau cuptoare de gradina.

3. Amenajari interioare.

Serviciile noastre se extind si in zona amenajarilor interioare, de la lucrari de izolatie termica si instalatii pana la zugraveli, placari ale peretilor cu piatra ornamentala sau naturala, tencuieli, finisare pardoseli, tavane, seminee si amenajari crame. Oricat de indraznet ar fi proiectul pe care doriti sa-l punem in practica, ne angajam sa facem tot ceea ce este necesar pentru ca la final sa fiti multumit de rezultat.

STUCCO VENEZIANO, STUCCO DI PERLA, ARMARENO ( TRAVERTIN ), ARTE LASUR - sunt doar cateva denumiri pentru finisaje speciale decorative ultra-moderne si occidentale de interior pe care le realizam cu placere. Acest lucru denota faptul ca suntem permanent conectati cu ceea ce se intampla si apare nou pe piata de profil, in constructii si design de interior/ exterior. Suntem interesati sa va oferim servicii competitive, la standarde europene. Lucrarile noastre sunt actuale, bine finisate, inspirationale.

In concluzie, firma noastra va ofera o solutie tip "one-stop-shop"; orice servicii de constructii si amenajari. Contractati-ne pentru un proiect si il vom duce la final pentru dumneavoastra indiferent din punctul in care il vom prelua.

Suntem gata de un nou proiect oricand, nu ezitati sa ne contactati


Contact